Дома> Производи> Кабинет> Внатрешен кабинет> Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно
Отворен серверски кабинет црно

Отворен серверски кабинет црно

Get Latest Price
Мин. Со цел:1 Others
Пакување и испорака
Продажни единици : Others
Опис на производот

Обратните кабинети со отворен сервер се вообичаен вид опрема на центарот за податоци, произведена од високо квалитетни материјали, како што е галванизиран челик со висок квалитет, кој не само што е структурно силен и издржлив, туку и естетски пријатен. Неговиот простран ентериер го прави погодно да се постави опрема, како што се повеќе прекинувачи за терминали, и исто така е лесно да се организира каблирање. Неговиот отворен дизајн ја подобрува дисипацијата на топлина на опремата и го продолжува услужниот век на опремата, како и обезбедува безбедност и стабилност на опремата.

Open server cabinet Black

Дизајнот на кабинетот на отворен сервер е многу флексибилен, а различни големини и конфигурации можат да бидат избрани според реалните потреби и буџети. На пример, кабинетот за подобрување на 9U-32U е решетка за складирање на професионална опрема дизајниран за аудиофили и оние кои треба да користат засилувачи во нивната работа и има прилагодливи партиции за лесно прилагодување по потреба. Исто така, опремена е со две тркала за сопирачки за движење од 360 °, што им олеснува на корисниците да ја одржуваат и управуваат својата опрема.

Кабинетот на отворен сервер е исто така многу безбеден, обично е опремен со врати и брави кои можат ефикасно да ја заштитат опремата. Покрај тоа, таа е опремена со четири вентилатори за ладење и скелетизиран врв и дно за да се обезбеди добра постојана температурна околина за да се обезбеди нормална работа на опремата.

Open server cabinet Black

Кабинетот на отворен сервер е исто така многу лесен за инсталирање и одржување. Има едноставна и лесна за инсталирање структура, која им овозможува на корисниците лесно да ја инсталираат и отстранат опремата. Исто така, опремена е со додатоци, како што се фиксни или повлекувачки шини, уреди за заклучување, шарки, слотови за рутирање на кабел, полици за кабел и заштитени трска со чешел, што може да ги олесни корисниците да ја инсталираат и одржуваат опремата.

Севкупно, кабинетот на отворен сервер е многу практична опрема за центар за податоци, која има предности на силна структура, издржливост, безбедност, лесна инсталација и одржување и може да им обезбеди на корисниците ефикасно и стабилно опкружување на центарот за податоци.

Други популарни производи:

Еден режим Оптички кабел за оптички влакна

Pigtail со единечен режим пакет

Додатоци на кабинетот

Внатрешен кабинет

Hotешки производи
Дома> Производи> Кабинет> Внатрешен кабинет> Отворен серверски кабинет црно

Copyright © 2024 Shenzhen Jingtu Cabinet Network Equipment Co., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати